Volg ons op Facebook voor meer leuke tips!

Buitengoed de BoomgaardTerug naar vorige pagina

  • Buitengoed de Boomgaard
  • Buitengoed de Boomgaard
  • Buitengoed de Boomgaard
Parallelweg 9,3981 HG Bunnik
Ontdek dit geheime plekje: een fantastisch kidsparadijsje lekker dichtbij!
Goed verborgen achter hoge dennenbomen ligt dit bijzondere Buitengoed. Op Buitengoed de Boomgaard beleef je het ultieme buitengevoel: vrijheid, ruimte en eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke buitendag, korte vakantie of familie event.

Pak op een mooie zomerdag je strandhanddoek, stop je picknickmand vol met lekkere versnaperingen, kinderen in de zonnebrand en kom lekker genieten! Terwijl de kinderen zich onderdompelen in het koele water van de speelvijver met strandje of elkaar najagen in het Active Fun Park, heb je alle tijd voor jezelf. Maar er is meer te beleven. Kinderen kunnen hutten bouwen in de natuur met Ranger Sven, leren een kampvuur te maken, kikkers vangen, sprietlopen, spelen in het speeltuintje of lekker met de dieren knuffelen in het Beestenboeltje. Ook verhuren ze skelters voor de échte coureurs.

En weet je wat? Je kunt bij Buitengoed de Boomgaard ook je verjaardag vieren of een familiefeest geven. Het is zelfs mogelijk om elkaar hier onder de blauwe hemel het ja-woord te geven. Veel kan & mag. Je kunt er zelfs overnachten in een luxe Boomgaardlodge of tent. Kom, en ontdek het zelf!

Klik voor meer info over dit mooie natuurplekje door naar de site via de roze button!
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Buitengoed de Boomgaard
Parallelweg 9
3981 HG Bunnik

Naar de website Direct mailen

Prijs

Check de site voor de actuele tarieven.
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!