Vlieg!Terug naar het overzicht

Een muzikale familievoorstelling van De Vrijstaat over breken met tradities en heel veel stront!
Een gemengde cast van ervaren professionals, jonge makers en enthousiaste kinderen en jongeren speelt de 14e voorstelling van De Vrijstaat. Op 9, 10 en 11 juni wordt Podium Hoge Woerd omgetoverd tot een ruimte vol met vliegen!

Vlieg!
De muzikale familievoorstelling Vlieg! neemt je mee in het duizelingwekkende leven van een eendagsvlieg. Van geboorte tot dood volg je een Vlieg van een roemruchte vliegenfamilie. Al generaties lang wordt doorgegeven waar deze familie goed in is; handelen in poep.

In deze keiharde branche voert de vliegenfamilie strijd met de concurrent, de Dazen. Maar dan wordt opeens de eigenzinnige Vlieg geboren, die wil breken met deze traditie. Vlieg heeft namelijk een hekel aan strijd en stront – ze wordt er kotsmisselijk van. Vlieg wil iets anders. Avontuur! Niet altijd op voorhand weten hoe het loopt.

Dat geeft natuurlijk stront aan de knikker. Hoe moet Vlieg kiezen tussen haar eigen idealen en de band met haar familie? Coming-of-age verhaal Vlieg! gaat over de eeuwige spanning tussen traditie en vernieuwing. Wanneer blijf je binnen gebaande paden, en wanneer volg je je eigen pad?

Klik voor meer info over de voorstelling van de Vrijstaat vliegensvlug door via de roze button! Of bekijk alvast de trailer voor een sfeerimpressie.

De Vrijstaat - op locatie

Podium Hoge Woerd - Hoge Woerdplein 1
3454 PB De Meern
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera, Xplore verjaardagsfeest

Hoera, Xplore verjaardagsfeest

Speelwereld Xplore is een jaar open en dat wordt gevierd met het Kidsproof - NMM feest!

Op deze feestelijke middag zijn er extra activiteiten voor avontuurlijke kids en speciale tickets met korting. Vieren jullie het mee?

Meer info en tickets