Het VisseninternaatTerug naar het overzicht

Bewonder dit spannende diepzee-theater van De Vrijstaat over kansen(on)gelijkheid op school.
Een gemengde cast van ervaren professionals, jonge makers en enthousiaste kinderen en jongeren speelt de 13e voorstelling van De Vrijstaat. Op 27, 28 en 29 mei wordt Podium Hoge Woerd omgetoverd tot een wondelijk diepzee-theater!

Het Visseninternaat
Het Visseninternaat is een prestigieuze school waar het neusje van de zalm wordt klaargestoomd voor een succesvol leven. Juffrouw Zalm is al jarenlang aan het instituut verbonden en ziet het liefst vissen uit het hoogste segment in haar klas. Rector Potvis opent het schooljaar echter met een nieuwe koers. Vanaf nu moet iedere vis toegang kunnen krijgen tot het Visseninternaat.

De komst van twee nieuwe leerlingen, een Koningsvis met blauw bloed en een Haring met een studiebeurs, creëert storm in het anders zo kalme water van het Visseninternaat.

Het Visseninternaat is een spannende voorstelling die het thema van kansen(on)gelijkheid op school belicht. Elektronische muziek en synthesizers zorgen voor een hallucinerende onderwater-soundscape. De voorstelling speelt op 27, 28 en 29 mei en is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Klik voor meer info over de voorstelling van De Vrijstaat op de roze button!

De Vrijstaat - op locatie

Podium Hoge Woerd - Hoge Woerdplein 1
3454 PB De Meern
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Alle kinderen van Utrecht gratis lid!

Alle kinderen van Utrecht gratis lid!

Laaggeletterdheid is helaas een groot probleem. Daarom deze ambitie voor 2022: ieder kind in Utrecht is lid van de bieb, gaat de pas gebruiken en gaat lezen.

Jouw kind nog geen lid? Klik dan snel door!

Gratis aanmelden