Ga bij de NatuurclubTerug naar het overzicht

woensdag 31 oktober
Op woensdagmiddag is er de Natuurclub in NME centrum De Woudreus. Supertof!
NME centrum de Woudreus organiseert de Natuurclub. De Natuurclub is er voor kinderen van zes jaar en ouder. Om de woensdag beleven de kinderen van de club diverse activiteiten. Elke keer is er weer een nieuw avontuur. Activiteiten zijn zowel binnen als buiten want tijdens de donkere dagen is er ook buiten veel te beleven. Je gaat samen activiteiten uit het 50-dingen boek doen. Je kan hierbij denken aan paddenstoelen zoeken, beestjes bewonderen en in een berg met bladeren springen. Kortom, trek je laarzen aan en beleef met ons de woeste seizoenen!

50-dingen boek
Heb je het 50-dingen boek ook gekregen in groep 3? Mocht je er geen hebben, maar wel één willen, dan kun je voor € 10,00 een boek kopen bij de Woudreus.

Wanneer is de natuurclub?
De natuurclub is 1x per 2 weken op woensdagmiddag van 14.00 uur – 15.30 uur, vanaf woensdag 31 oktober tot en met eind maart. De exacte data zijn te vinden op site van de De Woudreus.
 
Aanmelden
Je kunt je aanmelden via de site van De Woudreus, klik hiervoor door via de roze button. Wil je liever eerst even komen kijken of je het leuk vindt? Stuur dan een e-mail naar nmederondevenen@odru.nl.
 
Vrijwillgers voor outdoor activiteiten
Ben jij een struiner, iemand die het niet erg vindt om nat en vies te worden? Word jij blij van vuurmaken en vind je modder leuk? Wij hebben een geschikte locatie en materialen en bieden ondersteuning om stoere activeiten voor kinderen mee vorm te geven. Geinteresseerd? Neem dan contact op!

NME-centrum De Woudreus is verder elke woensdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur geopend (gratis toegang).

Klik voor meer info door naar de site via de roze button!

De Woudreus

Pieter Joostenlaan 28a
3648 XR Wilnis
Openingstijden De natuurclub is 1x per 2 weken op woensdagmiddag van 14.00 uur – 15.30 uur, vanaf woensdag 31 oktober tot en met eind maart. De exacte data zijn te vinden op site van de De Woudreus. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ode aan de Natuur

Ode aan de Natuur

Een bezoekje aan het Nationaal Bomenmuseum in Doorn is met deze prachtige keramiekexpositie extra speciaal! Je vindt de kunst verspreid over de bomentuin.

Een heel leuk gezinsuitje!

Naar de bomentuin