Genieten bij Down Under!Terug naar het overzicht

Een fantastisch plekje om een terrasje te pakken en heerlijk te luieren aan het strand.
Op dit leuke plekje in Nieuwegein kunnen jong en oud zich prima vermaken!

Met al die zonnige dagen voor de deur komt een plekje om even af te koelen als gelegen. Bij 22 graden en zonnig weer weer is het strand bij Down Under weer geopend! Er is in elk geval genoeg plek voor iedereen!

Ook het terras is van grote omvang, zodat er een heerlijk drankje of versnapering aan je stranduitje kan worden toegevoegd. Meer dan genoeg ruimte voor iedereen om op anderhalve meter afstand te kunnen genieten van een drankje, een lekkere lunch of iets anders te eten en het zonnetje. Bij het terras is er een springkussen voor de kids en op vrijdag en zaterdag een live DJ die heerlijke achtergrondmuziek verzorgt. 

Activiteiten
Met 15 personen te gelijk kunnen jullie het cablepark trotseren en binnenkort gaat ook de watersport weer van start. Achteraf kunnen de lege magen weer worden gevuld in het restaurant.

Speciaal voor de kids is ook voetgolf en Bubblevoetbal weer mogelijk én is de wavesurfer een aantal dagen per week open zodat je kunt bodyboarden.

Bekijk dit filmpje voor een sfeerimpressie van Down Under.Klik voor meer info door naar de site van Down Under via de roze button!

Down Under

Ravensewetering 1
3439 ZZ Utrecht
Openingstijden Zie de website voor de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

World of Dinos met korting

World of Dinos met korting

Dinofan? Dan mag je de tijdelijke expo World of Dinos in Utrecht niet missen!

Bestel tickets met Kidsproof-korting en stap binnen in een prehistorische wereld!

Korting via Kidsproof