KnuffelochtendTerug naar het overzicht

Geef de konijnen een aai en knuffel met de cavia's op Eilandsteede. Zo lekker zacht!
Stap samen het weiland in en ontmoet de boerderijdieren van Eilandsteede. Bekijk de volières met kippen en andere vogels, kom picknicken of een drankje drinken op het groene terras, kom spelen in de speeltuin of meehelpen op de tuin. Er is voor jong en oud van alles te beleven!

Elke dinsdag is het knuffelochtend op Eilandsteede! De konijnen en cavia's kunnen wel wat warmte gebruiken in de winter en wat liefde in de zomer. Bezoek hun verblijven en ga lekker een uur knuffelen!

Wist je dat contact met dieren zorgt voor plezier? Kijken naar spelende geiten of huppelen konijnen kan al heel vermakelijk zijn. Dieren hebben ook een positieve invloed op je gezondheid. Als je een kat, hond, geit of schaap aait, werkt dit kalmerend. Vijf minuten knuffelen en aaien kan er al voor zorgen dat je je beter gaat voelen.

Klik voor meer info over de knuffelochtenden op de roze button!

Eilandsteede

Vreugdenhillaan 31
3526 ZB Utrecht
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod