Boerderij Geertjes HoeveTerug naar het overzicht

Boerderij in Haarzuilens met geitjes, boerderijwinkel, veel speelruimte en een Take away!
Geertjes Hoeve is een recreatieve boerderij in het mooie Haarzuilens waar kinderen heel fijn kunnen spelen! Op het boerenerf is van alles te ontdekken en te beleven. Je bent iedere dag van de week welkom om een bezoekje te brengen aan de deze gezellige boerderij en en wat van het boerenleven op te snuiven.

Tijdens de lockdown is de boerderijwinkel gewoon open. Van de geitenmelk (op biologische basis gemolken) worden de lekkerste zuivelproducten gemaakt. Je kunt de zuivelproducten en nog veel meer heerlijke biologische -, streek en boerenproducten in de boerderijwinkel kopen.

Bezoek je de boerderijwinkel? Dan mag je dat tijdens de lockdown combineren met een bezoek aan de geistjes. Er zijn hier volop geitjes die je elke dag kunt voeren. Beetje bix op je hand en de geiten zullen heel blij met je zijn! Van het voorjaar tot en met de herfstvakantie kun je ze zelfs een flesje warme melk geven. Veel van de dieren mogen lekker geknuffeld worden!

Tijdens de lockdown is er een horeca To go met veel lekkers.

Echt een top plekje op het platte land voor zowel kinderen als ouders!

Wil je ook een keer naar Geertjes Hoeve? Klik voor meer info over deze recreatieve boerderij op de roze button.

Geertjes Hoeve

Thematerweg 5
3455SM Haarzuilens
Openingstijden Klik voor de actuele openingstijden van Geertjes Hoeve door naar de site via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

DUMS: OPEN DAG

DUMS: OPEN DAG

Op 5 en 6 februari opent DUMS haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in muziekles. Docenten staan deze dag klaar om meer te vertellen over hun instrument. Meld je aan!

Locatie CultuurCampus en locatie Domplein

Vooraf reserveren