Winterpret met GeoFortTerug naar het overzicht

Toffe Minecraft-activiteiten voor thuis én een coronaproof uitje naar het forteiland!
Ook tijdens de lockdown biedt GeoFort veel leuke activiteiten aan voor kinderen, uiteraard binnen de geldende coronamaatregelen. Bekijk hieronder wat er allemaal te doen is!

Bouw je eigen huis in Minecraft

Op de GeoCraft server staat heel Nederland in Minecraft. Deze wereld is ingeladen door computers en was nogal kaal. Inmiddels is er een community van ongeveer 50.000 kinderen in Nederland die meebouwen in GeoCraft om de gebouwen, wegen en steden zo kleurrijk en realistisch mogelijk te maken. Kinderen kunnen deze kerstvakantie meebouwen, bouw bijvoorbeeld je eigen huis, school of supermarkt na!

Minecraft wedstrijd
Te gekke nieuwe wedstrijd waar je gewoon vanuit huis aan mee kunt doen. Bouw mee en maak kans op allemaal toffe prijzen. De wedstrijd start op vrijdag 24 december 00:00 en zal duren tot zondag 23 januari 23:59, de uitreiking zal worden gedaan op de GeoCraft Discord op zondag 30 januari. Het thema van de wedstrijd is WINTER. De jury zal kijken naar uiterlijk, originaliteit en verborgen verassingen. 

GeoFort geocache
Wil je lekker naar buiten en houden jullie van speuren? Doe dan de GeoFortcache! Dit is een wandeling van ongeveer 5 kilometer door het natuurgebied Klein Hoogland van Staatsbosbeheer. De cache bestaat uit verschillende opdrachten die op de aangegeven waypoints (WP) moeten worden gemaakt. Aan het eind van de wandeling kun je de coördinaten van de cache berekenen.

Klik voor meer info over al deze activiteiten door naar de site via de roze button!

GeoFort

Nieuwe Steeg 74
4171 KG Herwijnen
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

DUMS: OPEN DAG

DUMS: OPEN DAG

Op zaterdag 5 en zondag 6 februari opent DUMS haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in muziekles. Docenten staan deze dag klaar om meer te vertellen over hun instrument.

Locatie CultuurCampus en locatie Domplein

Vooraf reserveren