Nieuwe Sintfilms!Terug naar het overzicht

Het is echt: vanaf 19 nov draaien er leuke Sinterklaasfilms bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht!
Bioscoop Kinepolis Jaarbeurs is met 14 zalen en 3.010 stoelen de grootste bioscoop van Utrecht, en een van de grootste bioscopen van Nederland. Alle zalen zijn voorzien van haarscherpe laserprojectie. Voor een nog intensere filmervaring is er ook een Laser ULTRA- en een Dolby Atmos-zaal.

Zak lekker weg in de mooie stoelen, de film kan beginnen!

De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest
Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk een groot Pietenfeest opgebouwd. De Pieten willen direct het podium op, maar er moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. Maar dat gaat mis! Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen. Pakjesavond kan niet doorgaan als niet alle Pieten compleet zijn. Lukt het De Club van Sinterklaas en Luan om Coole Piet op tijd te vinden? En wat heeft de geheimzinnige Smoezel hiermee te maken?

Nog meer genieten van het Sinterklaasfeest? Er draait nog een Sintfilm bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht!

De Grote Sinterklaasfilm
Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden. Geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen. Het Sinterklaasfeest lijkt bijna in de soep te vallen. Maar staat het kasteel van Sinterklaas wel écht op instorten of is het een sluw plan van Stan & Olivier? Kikkie en Paco vertrouwen de boel niet en gaan op onderzoek uit. Lukt het hen om het Sinterklaasfeest te redden?

Bereikbaarheid
De bioscoop is makkelijk bereikbaar en ligt vlak naast het station. Wist je dat er voor bezoekers van Kinepolis Jaarbeurs Utrecht een speciale parkeerregeling van toepassing is?

Klik voor meer info door naar de site via de roze button.

Leuk: Kinepolis heeft een speciaal filmboekje voor kids. Spaar je filmtickets op en ontvang een klein cadeautje!

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursboulevard 300
3521 BC Utrecht
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leer (beter) skiën!

Leer (beter) skiën!

Superleuke ski- en snowboardlessen voor beginners en gevorderden bij Skipiste Nieuwegein! Mogelijk vanaf 3,5 jaar.

Bekijk de verschillende cursussen!

Naar de piste