icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Op naar Kinepolis!Terug naar het overzicht

Zak weer lekker weg in de mooie stoelen van bioscoop Kinepolis Jaarbeurs Utrecht!
Sinds 1 juni zijn de bioscopen weer open! Kom een middag genieten van uiterst vermakelijke films in de grootste bioscoop van Utrecht. Je kunt o.a. deze films bewonderen:

Sonic the Hedgehog  
Sonic is het nieuwe live-action avontuur gebaseerd op de populaire Sega videogame franchise. Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom proberen samen de slechterik Dr. Robotnik te stoppen en de wereld te redden.

Wickie en het Magische Zwaard
Wickie wil maar al te graag mee met zijn vader op avontuur! Alleen ziet Halvar dat helemaal niet zitten. Alles verandert wanneer Wickie’s moeder Ylva door een magisch zwaard verandert in een gouden standbeeld. Wickie moet en zal zijn moeder redden, terwijl hij ondertussen ook aan zijn vader moet bewijzen dat hij wél klaar is voor het echte werk…

Onward
De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is. 

Omdat er een beperkt aantal bezoekers per film kan komen is het handig om tijdig te reserveren. Bij de online aankoop van je tickets kun je gelijk kiezen uit verschillende combi-deals van KineGo, zodat je de film kunt bekijken onder het genot van een lekkere snack plus drankje.

Klik voor meer info en om te reserveren op de roze button!

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursboulevard 300
3521 BC Utrecht
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in Museum Speelklok

Zomer in Museum Speelklok

Hoor je dat? In Museum Speelklok zijn weer vrolijke klanken te horen!

Deze vakantie is er veel leuks om zelf te doen. Zoek de beelden, speur naar orgelaapje Toon en componeer een liedje.

Naar dit vrolijke museum