Kinepolis Jaarbeurs UtrechtTerug naar het overzicht

Yes, we kunnen weer naar de bioscoop. Plan snel je uitje en geniet van de leukste films!
Bioscoop Kinepolis Jaarbeurs is met 14 zalen en 3.010 stoelen de grootste bioscoop van Utrecht, en een van de grootste bioscopen van Nederland. Alle zalen zijn voorzien van haarscherpe laserprojectie. Voor een nog intensere filmervaring is er ook een Laser ULTRA- en een Dolby Atmos-zaal.


Kinepolis Utecht heeft de deuren weer geopend!
We kunnen er weer op uit, dus een filmuitje mag niet ontbreken! Beleef film weer, zoals het hoort, op het grote scherm met het beste beeld en met het beste geluid in de bioscoop.

Films voor de hele familie
Ook voor de allerjongste filmfans draait een ruim aanbod aan films vanaf de opening bij Kinepolis Utrecht. Zoals K3 Dans van de Farao, de live-action animatiefilm Pieter Konijn op de vlucht, of het allerlaatste avontuur van Buurman & Buurman: Bakken en Grillen!

Uiteraard staat de veiligheid van de bezoekers en medewerkers voorop en neemt Kinepolis diverse maatregelen in lijn met de richtlijnen vanuit het RIVM. Kinepolis verwelkomt 50 personen per zaal, hoe precies om te gaan met alle maatregelen zal op diverse uitingen in de Kinepolis bioscopen terug te vinden zijn.

Klik op de roze button voor het volledige filmaanbod!

Bereikbaarheid
De bioscoop is makkelijk bereikbaar en ligt vlak naast het station. Wist je dat er voor bezoekers van Kinepolis Jaarbeurs Utrecht een speciale parkeerregeling van toepassing is? Als je lekker in de buurt woont is de fiets natuurlijk een hele fijne optie!

Klik snel door naar de site via de roze button om te zien welke films er op dit moment draaien.

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursboulevard 300
3521 BC Utrecht
Openingstijden Klik door naar de site via de roze button voor het actuele aanbod. Prijs Tip: je kunt ook een familieticket kopen, dan ben je vaak voordeliger uit. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tentoonstelling Straatbeeld

Tentoonstelling Straatbeeld

Laat je door kleurrijke straatorgel-beelden onderdompelen in hun theatrale wereld tijdens deze interactieve tentoonstelling.

Een heel vrolijk gezinsuitje waarbij je van alles zelf kunt doen!

Naar Museum Speelklok