Voor alle avonturiersTerug naar het overzicht

Deze herfstvakantie is er volop actie bij het Nationaal Militair Museum in Soest!
Ga deze vakantie (16 t/m 31 oktober) op avontuur bij het Nationaal Militair Museum in Soest. Dagelijks zijn er extra stoere activiteiten.

Nieuw: Lasergamen
Op het buitenterrein van het NMM is een lasergame arena waar kinderen vanaf 7 jaar kunnen lasergamen. Het is niet zomaar een potje lasergamen, het is een tactisch spel waarbij het belangrijk is dat je over de juiste camouflageskills beschikt!

Betreed de Battle-zone en gebruik je camouflage skills om te winnen tijdens jouw lasergame-missie van 'Operatie Woodland'. Kies voor team Alfa of Bravo en zorg dat je met jouw team binnen de tijd de aanvalsplannen en munitiekist van de vijand in handen krijgt.

Een ritje maken
Hoe stoer is dit? Rij mee door de tankarena op een M688 amfibisch rupsvoertuig of een M3A1 half-track uit de Tweede Wereldoorlog of scheur zelf over het uitdagende buitenparcours in een mini-tank of mini-jeep. Er staat een compleet nieuw bataljon mini-tanks op je te wachten.

Leer alles over camouflage
Hoe zorgt een soldaat ervoor dat hij zich kan verbergen? En wat hebben dieren hiermee te maken? Deze herfstvakantie leer je alles over camouflage. Bij de kassa is een speciale camo-speurtocht ‘Camouflage: je ogen bedrogen’ verkrijgbaar.

Nog meer activiteiten
Tijdens deze vakantie is er nog veel meer te doen in het museum. Ga de uitdaging aan in de Escaperoom Bunker 83, ontdek alles in de interacieve Xplore, bezoek de 'Klas van '45' of verken het buitenterrein. 

Tijdens de vakantie is het NMM dagelijks geopend van 10.00-17.00 uur. 

Klik op de roze websitebutton voor meer info of om alvast een tijd reserveren.

Nationaal Militair Museum

Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest
Openingstijden Dagelijks geopend van 10.00-17.00 uur Prijs Reserveer van te voren een tijdslot, ook voor de extra acitiveiten. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Hoera HERFSTVAKANTIE!

Bekijk onze favoriete tips en geniet van de vrije tijd met elkaar!

Toptips herfstvakantie