Stoere buitenactiviteitenTerug naar het overzicht

Tijdens het zomerseizoen kun je op het buitenterrein van het NMM aan stoere activiteiten meedoen!
Tijdens het bezoek aan het Nationaal Militair Museum kunnen kinderen en ouders de hele zomer ook terecht voor een aantal stoere buitenactiviteiten.

Ben jij een echte tankcommandant? Stap (vanaf 18 juli) in een NMM mini-tank of mini-jeep en rijd een rondje op het buitenparcours. 

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin of maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan. Stap in de kistjes van een echte soldaat (vanaf 18 juli). Voer stoere soldatenactiviteiten uit zoals salueren, een tentje opzetten, code kraken, knopen leggen en test jouw conditie op de stormbaan. Ga jij als snelste de stormbaan over?

Geweldig uitzicht
Beklim de trappen van Gebouw 45 en wordt beloond met een geweldig uitzicht over het museum en het bijzondere natuurgebied.  

Geheimen
Ontdek rondom het museum de geheimen van Vliegbasis Soesterberg. Wandel langs de geheimzinnige overblijfselen van de oude vliegbasis zoals een oude schuilkelder, commandobunker en vliegbaan. De wandelroute is verkrijgbaar bij de entreebalie van het museum.

In de zomervakantie is het museum 7 dagen open. Wil je het museum bezoeken, reserveer dan online een tijd en je tickets.

Klik voor meer info op de roze websitebutton.

Let op: Voor een aantal buitenactiviteiten betaal je extra.

Nationaal Militair Museum

Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest
Openingstijden Zie website Prijs Voor sommige buitenactiviteiten betaal je extra Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leer (beter) skiën!

Leer (beter) skiën!

Superleuke ski- en snowboardlessen voor beginners en gevorderden bij Skipiste Nieuwegein! Mogelijk vanaf 3,5 jaar.

Bekijk de verschillende cursussen!

Naar de piste