icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

Skateboardles, gaaf!Terug naar het overzicht

Skate Days - Skatepark Utrecht

Konigin Wilhelminalaan 4
3527 LD Utrecht
Openingstijden 21 oktober t/m 26 oktober 2019
Leer deze herfstvakantie tijdens de Skateweek in Skatepark Utrecht de gaafste trucjes! (6+)
Zin in een stoer uitje tijdens de herfstvakantie? Dan is de Skateweek echt iets voor jou. Drie weken lang kan je in Skatepark Utrecht terecht om coole tricks te leren.
 
Tijdens de Skateweek krijg je iedere ochtend skateboardles van de leraren van Skate Days. Je wordt ingedeeld in groepjes van hetzelfde niveau zodat het voor iedereen leuk is om mee te doen. Ook als je nog geen ervaring hebt is de Skateweek dus fantastisch!

De Skateweek vindt plaats voordat het skatepark open gaat, zodat je samen met je skatemeester of skatejuf ongestoord aan de slag kan gaan. Heb je nog geen eigen skateboard? Geen probleem! Er zijn genoeg skateboards en beschermingsmaterialen aanwezig om te lenen. Uiteraard is er tussendoor voor iedereen genoeg eten en drinken aanwezig. 

Van maandag 21 oktober t/m zondag 26 oktober kan je iedere dag in Skatepark Utrecht terecht om coole tricks te leren. Goed om te weten: je mag zelf kiezen welke dagen van de herfstvakantie je mee wilt doen! De meeste kids doen gemiddeld 3 dagen per week mee. De Skateweek is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Tip! Vergeet niet om je vooraf online aan te melden. 

Klik voor meer info over de Skateweek op de roze button! En check natuurlijk ook vast dit toffe filmpje.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs