Cool, skateboarden (6+)Terug naar het overzicht

Leer deze meivakantie skaten of breid je skate skills uit tijdens de Skateweek van Skate Days!
Vrienden maken, grenzen verleggen, jezelf uitdagen en natuurlijk plezier hebben. Dat is skateboarden! Op zoek naar een stoere activiteit voor je kids tijdens de meivakantie? Dan is de Skateweek echt iets voor jullie. Op veel dagen kun je in Skatepark Utrecht terecht om coole tricks te leren.
 
Tijdens de Skateweek krijg je iedere ochtend skateboardles van de leraren van Skate Days. Als je nog nooit hebt geskate leer je de basis. Als je al iets meer ervaring hebt ga je oefenen op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je echt ervaren, dan wordt het nog moeilijker en uitdagender gemaakt en ga je zoveel mogelijk nieuwe tricks leren.

De kinderen worden ingedeeld in groepjes van hetzelfde niveau zodat het voor iedereen leuk is om mee te doen. Ook als je nog geen ervaring hebt is de Skateweek dus fantastisch!

De lessen worden gegeven voordat het skatepark open gaat, dan is het er dus lekker rustig. Geen eigen skateboard? Geen probleem! Er zijn genoeg skateboards en beschermingsmaterialen aanwezig om te lenen. 

De Skateweek is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en vindt plaats op de volgende dagen:
- Maandag 29 april
- Dinsdag 30 april
- Woensdag 1 mei
- Donderdag 2 mei
- Vrijdag 3 mei
- Maandag 6 mei
- Dinsdag 7 mei
- Woensdag 8 mei

Het programma is dagelijks van 9:30 tot 12:30 uur.

Je kunt zelf kiezen hoeveel dagen je wilt meedoen: 1, 2, 3, 4, 5 of misschien zelfs 8. Hoe meer dagen je meedoet, hoe meer je kunt leren!

Tip! Vergeet niet om je vooraf online aan te melden. 

Klik voor meer info over de Skateweek op de roze button

Check natuurlijk ook vast dit toffe filmpje.

Skate Days


Utrecht
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje