icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

Skicursus herfstvakantieTerug naar het overzicht

Skipiste Nieuwegein

Nedereindseweg 501a
3546 PM Utrecht
Openingstijden Van 21 oktober t/m 23 oktober, 2 uur les per dag. Klik via de roze button door naar de website voor het lesrooster.
Leuk, volg in de herfstvakantie een skicursus van 3 dagen bij Skipiste Nieuwegein!
Wil je vast een beetje oefenen voor de wintersport? In de herfstvakantie worden hele leuke, korte skicursussen en snowboardcursussen gegeven bij Skipiste Nieuwegein. Let wel op, er zijn alleen lessen voor beginners!

Het voordeel van deze cursussen is dat kinderen les krijgen van een Nederlandstalige leraar. Beginners kunnen rustig de basis onder de knie te krijgen en zijn na afloop van de cursus in staat om op vakantie van een blauwe piste te skiën. Een snowboardcursus is ook echt een aanrader!

Alle leraren van Skipiste Nieuwegein zijn in het bezit van een Oostenrijks lerarendiploma en worden wekelijks begeleid in het lesgeven van kinderen. Kinderen vanaf 3,5 jaar kunnen deelnemen aan de skicursussen en vanaf 7 jaar aan de snowboardcursussen. Bij de indeling van de lesgroepjes wordt rekening gehouden met de leeftijd en het niveau van de kinderen. Lesgroepjes bestaan uit maximaal 8 kinderen. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor een privéles.

Klik voor meer info via de roze button door naar de website!

Wist je al dat ze hier een schitterende nieuwe speeltuin hebben? Terwijl de kinderen lekker spelen kun je zelf genieten van een lekker hapje en een drankje op het vernieuwde terras met prachtig uitzicht over de Nedereindse plas.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs