Kerst familievoorstellingTerug naar het overzicht

Spectaculaire voorstelling in de Stadsschouwburg: 'Erik of het klein insectenboek' (8+)
Breng deze kerstvakantie een bezoek aan de Stadsschouwburg Utrecht en geniet van de kerstproductie 'Erik of het klein insectenboek'.

HNTjong maakt er samen met de dansers van IRC een spetterende familievoorstelling van met een groots decor, topacteurs, dansers en reusachtige voorbij vliegende vlinders. Kom kijken naar het klassieke verhaal van 'Erik of het klein insectenboek', in een nieuw jasje!

Erik Pinksterblom is een fantasierijk jongetje dat verlangt naar iets bijzonders. Op een dag krimpt hij tot het formaat van een vlieg en belandt in stadspark de Wolleweide, een wonderlijke wereld waar het gedrag van de insecten verdacht veel lijkt op dat van mensen.

Hij ontmoet bekakte wespen, danst met de hiphophommel en slaapt in een slakken-Airbnb. Gaandeweg ontdekt Erik dat de insecten grote moeite hebben met overleven. Overal ligt afval en mensen spuiten pesticiden. Kan hij zichzelf en de insecten uit deze problemen redden?

Een ideale wintervoorstelling! Niet alleen prachtig, maar door onderwerpen als klimaatverandering, bijensterfte en zwerfafval ook ontzettend leerzaam.

Klik voor meer info over deze voorstelling door naar de website via de roze button!

Stadsschouwburg Utrecht

Lucasbolwerk 24
3512 EJ Utrecht
Openingstijden Te zien van 22 t/m 30 december 2020 te zien in de Stadsschouwburg Utrecht Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leer (beter) skiën!

Leer (beter) skiën!

Superleuke ski- en snowboardlessen voor beginners en gevorderden bij Skipiste Nieuwegein! Mogelijk vanaf 3,5 jaar.

Bekijk de verschillende cursussen!

Naar de piste