Een virtual reality uitjeTerug naar het overzicht

Samen met familie of vrienden naar de spannendste kamer van Utrecht: The VR Room!
Een virtual reality uitje
Over de kop in een achtbaan, oog in oog met een dinosaurus of de mooiste plekken op aarde bezoeken. Dit alles is mogelijk met dit virtuele uitje bij The VR Room.

Wanneer jullie aankomen worden jullie welkom geheten door VR Experts die jullie tijdens het virtuele avontuur zullen begeleiden. In een leuke kamer krijgen jullie de mogelijkheid om los te gaan in VR en de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

Avontuur
Op het moment dat jullie een VR headset opzetten kunnen jullie de virtuele wereld beleven! Ontdek bijvoorbeeld de wonderen van onze oceaan en ga op safari in Afrika, verdedig met pijl en boog een kasteel tegen indringers, maak de mooiste kunstwerken in 3D of race als formule 1 coureur over de vetste circuits! Met keuze uit meer dan 50 experiences is er echt voor ieder wat wils.

Samen de strijd aan in VR Lasergamen
Stap samen de grootste lasergame-arena van de wereld in. Wanneer jullie de VR headsets opzetten staan jullie in een enorme arena. Jullie kunnen schuilen achter torens die er zowel in de ‘echte’ als virtuele wereld zijn, dit samen met vests die trillen wanneer jullie geraakt worden zorgt voor een unieke ervaring. Het team dat de meeste torens van het andere team weet te veroveren wint. Heb je verloren? Niet getreurd, het volgende potje begint alweer bijna…

VR Escape Room
In een VR Escape Room treden jullie in de voetstappen van een onderzoeksteam uit het verleden en is het aan jullie om te ontdekken wat er met hen gebeurd is en waar ze naar op zoek waren! Ondertussen zullen jullie op verschillende manieren op de proef gesteld worden en is teamwork een must. Lukt het jullie om samen te werken en de missie tot een succes te maken?

Tip: The VR Room is naast een leuk uitje de ideale plek voor een familiefeest of actief kinderfeestje en kan bovendien ook op locatie langskomen.

Klik door naar de website van The VR Room via de roze button voor meer informatie over deze unieke VR-ervaring!

The VR Room

Overste Den Oudenlaan 9b
3527 KW Utrecht
Prijs Klik voor alle mogelijkheden en kosten door naar de site via de roze button! Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leer (beter) skiën!

Leer (beter) skiën!

Superleuke ski- en snowboardlessen voor beginners en gevorderden bij Skipiste Nieuwegein! Mogelijk vanaf 3,5 jaar.

Bekijk de verschillende cursussen!

Naar de piste