Familieconcerten (3+)Terug naar het overzicht

TivoliVredenburg

Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
Dit najaar is er voor kinderen weer veel te beleven bij TivoliVredenburg! Kom je ook?
Samen met je kind van muziek genieten? Breng een bezoek aan één van de vele familieconcerten bij TivoliVredenburg. Ze duren niet al te lang en niemand hoeft braaf stil te zitten. Van poëtisch muziektheater tot de leukste Apennoten-liedjes, en van klassieke muziek tot een tof familiefestival. Voor kids vanaf 3 jaar!

We hebben de leukste voorstellingen voor je op een rijtje gezet: 

Ayse en de verliefde wolk (6+)
24 november 2019
Geniet van dit poëtisch muziektheater, gebaseerd op een bekend Turks sprookje, en volg hoe het meisje Ayse samen met haar vrienden in opstand komt. 

Zoveel kleuren (3+)
1 december 2019
Tijdens deze bonte, muzikale apenkooi wordt er gedanst, gezongen en heel veel muziek gemaakt. Uiteraard doen je ouders ook mee, want muziek maken doe je samen! 

Kleine Nachtmuziek (6+)
1 december 2019
In deze voorstelling gaat Angela Schijf op stap met Mozart. Ze creëert samen met acht musici een magisch universum, waarin je kennismaakt met het meisje Sophie, dat niet begrepen wordt door haar ouders en het huis uit vlucht, het avontuur tegemoet...

My First Festival
28 december 2019
Breng een bezoek aan dit muzikale familiefestival en schud je heupen los. Tijdens My First Festival klinken alle soorten muziek uit alle hoeken en gaten. Leuk!

Klik op de roze button voor meer info over deze voorstellingen bij TivoliVredenburg!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs