Tuinderij Amelis’HofTerug naar het overzicht

Pluk je eigen veldbloemen in deze mooie pluktuin! Ook een winkel vol verse biologische groenten en fruit.
Tuinderij Amelis’Hof is een 18e eeuwse moestuin van circa 1 hectare groot waar sinds 1984 op biodynamische wijze groenten, fruit, kruiden en bloemen worden geteeld. Leuk om hier met kinderen naartoe te gaan!

De tuinwinkel
Vanaf mei tot november kun je verse biologische groenten, fruit en kruiden kopen in de tuinwinkel in het bos. Je kunt hier aan het begin van het seizoen terecht voor rabarber, raapstelen, rucola, andijvie en sla. Later komen de erwten, capucijners, tuinbonen, pompoenen en meer! Ook telen ze diverse soorten kruiden waaronder citroenbasilicum, rozemarijn en marjoraan en allerlei soorten munt voor de thee of taboulé.

Bloempluktuin
Wat is heerlijker dan zelf bloemen plukken? Loop samen met je kinderen lekker rond tussen de bloembedden en knip je ideale veldboeket bij elkaar in de bloempluktuin. Verspreid over de tuinderij groeien meer dan 150 soorten bloemen. Genoeg keus om vanaf eind mei te genieten van het plukken van steeds wisselende bloemen voor een mooi, kleurig en fleurig boeket.

Amelis'Hof is niet dagelijks geopend, klik voor meer info over de tuinwinkel en de pluktuin door naar de site via de roze button!

Tuinderij Amelis’Hof

Koningslaan 9a
3981 HD Bunnik
Openingstijden Niet dagelijks geopend, klik door naar de site voor de actuele openingstijden Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leer (beter) skiën!

Leer (beter) skiën!

Superleuke ski- en snowboardlessen voor beginners en gevorderden bij Skipiste Nieuwegein! Mogelijk vanaf 3,5 jaar.

Bekijk de verschillende cursussen!

Naar de piste