Korting WintercircusTerug naar het overzicht

Wintercircus Utrecht

Jaarbeurs Utrecht
Utrecht
Openingstijden 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 Prijs Klik door voor €10 korting op het Wintercircus Utrecht
KERST-ACTIE! Maar liefst €10 korting op tickets voor Wintercircus Utrecht, geldig voor iedereen!
Het Wintercircus is voor veel mensen een van de hoogtepunten van de kerstperiode. Het is ook echt een heel speciaal kerstuitje! Nu extra aantrekkelijk met de speciale Kidsproof actie waarbij je € 10 korting krijgt op de je tickets.

Over Wintercircus Utrecht

De supermooie en spectaculaire familieshow van Nederland is terug! Na twee jaar afwezigheid komt Wintercircus Utrecht terug naar de Jaarbeurs. Op P2 wordt een grote tentenstad opgebouwd waarin artiesten uit alle delen van de wereld optreden.

Geniet van stunts op het rad des doods, razende motoren in de ‘Globe of Speed’ en van een thriller op de hoge draad. Deze acrobatische hoogstandjes worden afgewisseld met romantiek en onnavolgbare comedy voor alle leeftijden. Wintercircus Utrecht presenteert een show die alle voorgaande edities overtreft. Mis het niet en bestel direct tickets! De voorstelling is uitsluitend te zien van 21 december t/m 5 januari (kerstvakantie).

Korting op Wintercircus Utrecht, een mooie actie!

Een echte kidsprooftip voor de kerstvakantie! Wacht niet te lang, juist bij het circus is het zo fijn als je met kinderen een mooie plek vooraan hebt. Dus klik nu op de roze button en bestel je tickets voor Wintercircus Utrecht met € 10,- korting!

Tip: bekijk de Uitagenda voor nog veel meer leuke kerstuitjes met kinderen in Utrecht!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs