Boulderen met korting!Terug naar het overzicht

Bezoek Boulderhal Energiehaven of Zuidhaven en klim & klauter er deze vakantie op los!
Ga deze herfstvakantie lekker actief aan de slag in Boulderhal Energiehaven of Zuidhaven met een leuke korting! Het enige dat je hoeft te doen is aan te geven dat je via Kidsproof komt boulderen. Losse entree is normaal €9,00 per persoon. In de herfstvakantie tegen een speciaal Kidsprooftarief van €7,50! Uiteraard wordt er alleen entree gerekend voor degenen die daadwerkelijk gaan boulderen.

Anders dan bij sportklimmen heb je bij boulderen geen touw en klimgordel nodig. Dikke valmatten onder de routes zorgen ervoor dat als je valt, het in ieder geval geen pijn doet! De klimroutes zijn puzzels die je oplost met kracht, denkwerk en techniek.

Vanaf 8 jaar mag je boulderen (ook als je het nog nooit hebt geprobeerd), maar daar moet wel een volwassen begeleider bij aanwezig zijn. Vanaf 12 jaar mag je zonder begeleiding klimmen.

Voor de ouders is er een fantastische koffiehoek, waar ze meer dan aangenaam kunnen wachten tot de kids 'uitgeboulderd' zijn. Kleine broertjes of zusjes mee? Geen probleem, daar is een leuke kinderhoek voor ingericht. Er zijn verkleedkleren, een schommel en veel meer! Bij mooi weer is het terras buiten aan het water ook heel erg fijn.

Klimmen de kinderen als aapjes omhoog en zijn ze niet te stoppen? Dan is meedoen aan één van de jeugdtrainingen een leuk idee! Elke woensdag en zaterdag zijn er trainingen met leuke activiteiten en spelletjes.

Klik voor meer info door via de roze button naar de site!

Boulderhal Energiehaven / Zuidhaven

Elektronweg 10A / Vrieslantlaan 2
Utrecht
Openingstijden Klik door via de roze button voor de actuele openingstijden. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Hoera HERFSTVAKANTIE!

Bekijk onze favoriete tips en geniet van de vrije tijd met elkaar!

Toptips herfstvakantie