icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Dino FabriekTerug naar het overzicht

Nieuw! Unieke experience met metersgrote dino’s gemaakt van 2 miljoen steentjes.
Deze zomer komen tientallen enorme dino’s die gemaakt zijn van miljoenen steentjes naar Utrecht. Van 12 juli tot en met 29 augustus is het industriële pand van DeFabrique dé plek waar je de expositie, de Dino Fabriek, eenmalig kunt beleven.

Deze voormalige veevoederfabriek bestaat dit jaar 100 jaar en is door de industriële uitstraling de ideale locatie voor een expositie en theatershow over de eeuwenoude dinosaurussen!

Wat is er te doen?
Dompel je onder in de wereld van de dinosaurussen onder leiding van Professor Diffeloor en wandel door verschillende ruimtes om meer te weten te komen over deze eeuwenoude dieren.

Ben jij net zo gefascineerd als Professor Diffeloor in deze uitgestorven dieren? Ga dan deze zomer op ontdekkingstocht! In dit avontuur ontdek je pootafdrukken van dino’s, afgravingen, zijn er activiteiten en leer je meer over dino’s op een speelse manier. Met behulp van een doe-tocht wandel je door meerdere indrukwekkende ruimtes waarbij er een unieke dertig minuten durende theatershow te zien is. Lukt het je om samen met Professor Diffeloor de dino terug te laten keren?

Een fantastisch zomervakantie-uitje voor het hele gezin!

Tickets voor de Dino Fabriek
De tickets zijn beperkt, dus reserveer op tijd. Klik voor meer info of tickets door naar de site van de Dino Fabriek via de roze button.

Dino Fabriek

Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
Openingstijden 12 juli t/m 19 augustus 2021 Prijs Zie website, klik door via de roze button Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer Natuur Challenge | 4+

Zomer Natuur Challenge | 4+

Met deze leuke challenge van Groen doet goed kunnen kinderen op avontuur tijdens de zomervakantie!

Vanaf 19 juli komt er iedere week een nieuw filmpje met een gloednieuwe challenge.

Meld je nu vast aan!