Verloren DingenTerug naar het overzicht

Prachtige jeugdvoorstelling in eigen huis bij Het Filiaal theatermakers!
Het Filiaal theatermakers heeft sinds kort een eigen, gloednieuwe locatie! Ze zijn ze te vinden op een prachtig historische plek met theaterzaal in Blauwkapel Utrecht.

Bewonder de jeugdvoorstelling 'Verloren Dingen' in het Filiaaltheater dat gehuld is in de herfstsfeer op 20 en 24 oktober.

Verloren Dingen 7+
In een huis ergens in de grote stad woont een man samen met zijn eigenwijze kat. Elke dag verzamelt hij afgedankte spullen, die nergens meer thuishoren. Hij neemt ze in huis en geeft ze stuk voor stuk een originele bestemming. Tot de man op een dag niet thuis komt en de dingen opnieuw verloren lijken… 

Verloren Dingen gaat over je blik op de wereld, over dingen zien waar anderen zo aan voorbij lopen. Drie spelers laten poppen en objecten tot leven komen, net zoals die man zijn verzamelde spullen leven inblaast. Onder andere geïnspireerd door Jim Henson (van de Muppets) en Phillippe Genty, creëert Ramses Graus weer een beeldende voorstelling met veel muziek en weinig woorden, waarin humor en poëzie samenkomen.

‘Prachtige woordeloze jeugdvoorstelling over een oude man die er ’s nachts op uittrekt’ – Annette Embrechts voor de Theaterkrant. 

Klik voor meer info over deze voorstelling op de roze button!

Het Filiaal theatermakers

Kapelweg 7
3566 MK Utrecht
Openingstijden 20 en 24 oktober 2021 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Hoera HERFSTVAKANTIE!

Bekijk onze favoriete tips en geniet van de vrije tijd met elkaar!

Toptips herfstvakantie