CodeLab zomervakantieTerug naar het overzicht

Leer programmeren tijdens het Lyceo CodeLab. Deze zomer aan de Maliebaan in Utrecht!
Computers en slimme apps spelen een belangrijke rol in ons leven. We communiceren via e-mail en Whatsapp, spelen spelletjes en houden zelfs huiswerk digitaal bij.

Wil jij weten hoe dit soort applicaties werken en geprogrammeerd zijn? Schrijf je dan in voor CodeLab in Utrecht deze zomervakantie!

Kies uit games maken, Microsoft Office of cybersecurity.

Games maken: Kan jij geen genoeg krijgen van jouw favoriete game? En vraag jij je weleens af hoe zo’n game gebouwd wordt? Je leert het tijdens CodeLab games maken.
Microsoft Office: CodeLab Microsoft Office is bedoeld om jou wegwijs te maken in de drie Microsoft programma’s: Word, Excel en PowerPoint. 
Cybersecurity: Wat gebeurt er precies als je een foto op Instagram zet? Hoe gaan hackers te werk? Wat kan je allemaal doen om jezelf te beschermen op het internet? Tijdens CodeLab cybersecurity krijg je het antwoord op deze vragen en nog veel meer. 

De CodeLabs worden in Utrecht aangeboden op de Maliebaan van 11 t/m 15 juli en 15 t/m 19 aug 2022.
Kies uit level 1 en 2 voor kinderen uit groep 7/8. Ook zijn er CodeLabs level 1 en 2 voor havo/vwo en level 1 en 2 voor vmbo.

Check de website via de roze button op deze pagina voor alle informatie.

Waarom het Lyceo CodeLab?
De CodeLabs staan helemaal in het teken van leren programmeren en het ontwikkelen van computer skills. We werken aan vaardigheden die waardevol zijn voor iedere leerling, mét of zonder programmeerambitie.Bekijk hier alle mogelijkheden.

Durf jij het aan?
Kom deze zomer achter je eigen pc vandaan en leer van ervaren begeleiders. Maak nieuwe vrienden en ontdek hoe creatief, uitdagend en vooral leuk programmeren is! Klik snel door voor meer informatie en om je aan te melden.

Lyceo Locatie Utrecht

Maliebaan 87
3581CG Utrecht
Openingstijden zie website, klik hiervoor op de roze websitebutton op deze pagina Prijs zie website, klik hiervoor op de roze websitebutton op deze pagina Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Open Dag DUMS

Open Dag DUMS

Ontdek op 2 juli de muzieklessen van De Utrechtse Muziekschool.

Een dag vol muziekplezier en meer op de locatie in Leidsche Rijn!

Kijk nu