Musical4daagseTerug naar het overzicht

Maak in de vakantie of een vrij weekend je eigen musical, superleuk en écht niet moeilijk!

Over de Musical4daagse
De Musical4daagse is een begrip in Nederland. Het doel; meer kinderen het theater binnen krijgen en een uniek kijkje achter de schermen te geven. In diverse theaters in het land vindt in vakanties de Muscial4daagse plaats.

Het unieke concept geeft kinderen de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen. Met iedere groep maken de docenten binnen vier dagen een musical voor in de spotlight.

Voor wie? Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de Musical4daagse van 18 juli t/m 21 juli 2020. Inschrijven kan tot 3 juli via de website: www.musical4daagse.nl. Let op, er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Tip: Schrijf je nu ook vast in voor de Musical4daagse in de kerstvakantie, dan ben je verzekerd van een plekje

NIEUW: maak met dit E-book je eigen musical!
Met het musical doeboek bedenk, schrijf en speel jij je eigen musical. Alles kan en mag op het toneel, jij bent de baas! Het E-book begeleidt jou in 7 stappen, zodat jij een vette musical kan bedenken, schrijven en spelen. Aan het einde van het musical doeboek ben jij klaar om je eigen musical op te voeren voor publiek. Het is superleuk en écht niet moeilijk!

Het musical doeboek is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het musical doeboek stimuleert de creatieve ontwikkeling en fantasie van de kinderen. De verschillende opdrachten zorgen ervoor dat de kinderen de kans krijgen hun creativiteit de vrije loop te laten en zo tot een eigen musical te komen.

Maak de musical helemaal in je eentje of doe het samen met je familie. Het musical doeboek is ook zeer geschikt voor een kinderfeestje, een vrij weekend of in de vakantie. Zo hoef jij je nooit meer te vervelen!

Klik voor meer info door naar de site van de Musical4daagse via de roze button!

Musical4daagse

Schepersweg 6b
3621 JK Breukelen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek deze supergrote bomentuin!

Ontdek deze supergrote bomentuin!

Een enorme bomentuin, een coole boomhut, een speeltuin en de prachtigste bomen vind je in dit levende bomentheater.

Kom naar het Nationaal Bomenmuseum en maak een reis door de wereld van de bomen!

Naar het Bomenmuseum