Escaperoom met je gezin!Terug naar het overzicht

Te gekke en spannende activiteiten voor het gezin of de hele familie bij The Team Building!
Het hele gezin is welkom bij The Team Building. Kies uit spannende, hersenkrakende of juist activiteiten. Het leuke is dat alles indoors is, dus je hoeft je over het weer geen zorgen te maken. Bekijk hieronder de originele activiteiten voor een gezellige familiedag!

Escaperoom met het gezin
Stap het verhaal binnen en probeer binnen 60 minuten de missie op te lossen! Samenwerking en overleg is hierbij van groot belang. Een jonge onbevangen frisse blik gecombineerd met de wijsheid van de jaren werkt vaak ideaal om de puzzels op te lossen, perfect voor gezinnen dus! Je kunt kiezen uit 3 escaperooms, die onderling verschillen in spanning, moeilijkheidsgraad en spelersaantallen.

Met de hele familie
Met twee groepsspellen voor 8 tot 40 personen kan de hele familie aan de slag.  Alle opties zijn leuk voor kinderen vanaf 8 jaar.

VOC-Escape
De VOC-Escape is een afgeleide van de escaperoom, met als grote voordeel dat je met zijn allen bij elkaar blijft en het kruipen en sluipen mag overslaan. Ook geschikt voor oma dus. Het puzzelen zit er natuurlijk wel in, dus je wordt flink uitgedaagd om het mysterie op te lossen. Ga op zoek naar de schat op een onbewoond eiland en probeer als eerste de vlag te hijsen. 

The Floor is Lava
Ga de uitdaging aan in dit fysieke spel op verhoogde eilanden in een zee van lava. Je mag hier van de een naar de ander springen en kan dan de rest van de spelers tegenkomen. Je weet helaas niet of je bij hen in het team zit of niet, want dit is geheim. Je kunt zo strategisch of fysiek spelen als je wilt. Een uur kunnen staan, glashard liegen en een halve meter springen zijn echter wel voorwaarden. 

Crazy Karts
Beleef privé dit nieuwe kart spel. Het gaat hier niet alleen om rondjes rijden, maar de baan en je medespelers hebben invloed op je score. Ook de beleving is erg belangrijk, alsof je echt in een video-game-wereld rondrijdt.

Je vindt The Team Building in hartje Utrecht, met gratis parkeerplekken, goed bereikbaar vanaf de snelweg en met het OV. 

Wist je dat The Team Building ook hele toffe kinderfeestjes aanbiedt?

Klik voor meer info op de roze button!

The Team Building

Admiraal Helfrichlaan 6
3527 KV Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Fantastisch gezinsuitje

Fantastisch gezinsuitje

Maak een bezoekje aan Kasteel de Haar deze zomer extra leuk en kies voor een van de gratis speurtochten.

Echt een aanrader!

Bezoek het kasteel