Crazy Karts, uniek concept!Terug naar het overzicht

Een te gek en lekker actief uitje voor de hele familie bij The Team Building!
Het hele gezin is welkom bij The Team Building. Zin een acief uitje? Kies dan voor het nieuwe Crazy Karts! Combineer het met een luch, borrel of diner en maak er een compleet verzorgd uitje van.

Ideaal, alles is indoors dus je hoeft je over het weer geen zorgen te maken. Bekijk hieronder de originele activiteiten voor een gezellige familiedag!

Nieuw en uniek concept: Crazy Karts! Let op: Her(opening) begin 2021
Supergaaf voor gezinnen met kinderen tussen de 8 en 18: Crazy Karts! Kids. Dit nieuwse kart spel kun je privé met je gezin of familie beleven. Het gaat hier niet alleen om rondjes rijden, maar de baan en je medespelers hebben invloed op je score. Ook de beleving is erg belangrijk, alsof je echt in een video-game-wereld rondrijdt. Degene met de meeste punten wint.

Nog meer toffe activiteiten
Naast het karten kun je bij The Team Building ook kiezen voor een Escaperoom met het gezin of het spannende The Floor is Lava. Natuurlijk is het ook leuk om verschillende activiteiten te combineren!

Je vindt The Team Building in hartje Utrecht, met gratis parkeerplekken, goed bereikbaar vanaf de snelweg en met het OV. 

Wist je dat The Team Building ook hele toffe kinderfeestjes aanbiedt?

Klik voor meer info op de roze button!

The Team Building

Admiraal Helfrichlaan 6
3527 KV Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tentoonstelling Straatbeeld

Tentoonstelling Straatbeeld

Kleurrijke straatorgel-beelden dompelen je onder in hun theatrale wereld tijdens deze nieuwe interactieve tentoonstelling.

Een heel vrolijk gezinsuitje waarbij je van alles zelf kunt doen!

Naar Museum Speelklok