Ubuntu voetbalkamp 4+Terug naar het overzicht

Nu opgeven voor twee supercoole dagen vol voetbal en lol bij dit voetbalkamp in de herfstvakantie!
Ook dit jaar kunnen kids van 4 t/m 14 jaar in de herfstvakantie weer genieten op een Ubuntu Voetbalkamp, écht een supercoole 2-daagse. Bij dit voetbalkamp draait het om lekker voetballen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer.

Het voetbalkamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport to Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen.

Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel.

Het Ubuntu Voetbalkamp is meer dan alleen voetbal. De kinderen maken kennis met verschillende sporten en spellen. Er wordt ook geoefend om beter samen te spelen waardoor kinderen nog meer plezier krijgen in voetbal. Onderdeel van de Sport to Grow aanpak is dat kinderen die met meer plezier voetballen ook beter gaan presteren.

Speciaal voor de kinderen van 4 t/m 6 jaar is er de FC Jungle. Een speciaal ontwikkeld programma onder leiding van pedagogisch medewerkers en professionals. 

Uiteraard zal er tijdens het kamp ook voldoende tijd zijn voor ontspanning. Er is te gekke animatie en er kan (onder begeleiding) vrij gespeeld worden. Lunch, drankjes en tussendoortjes zijn inbegrepen.

Alle kinderen slapen gewoon thuis zodat ze de volgende dag weer goed uitgerust zijn voor een nieuwe actieve dag!

Tip: er is een vroegboekprijs van toepassing tot en met 30 september.

Dus: op zoek naar leerzame dagen vol voetbal, plezier en ontwikkeling? Klik dan via de roze button door naar de site van Ubuntu Sport voor meer info en geef je kind(eren) snel op!

Bekijk ook vast dit leuke filmpje!

Ubuntu Sport

Sportpark de Paperclip
Utrecht
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Hoera HERFSTVAKANTIE!

Bekijk onze favoriete tips en geniet van de vrije tijd met elkaar!

Toptips herfstvakantie