World of Dinos met kortingTerug naar het overzicht

World of Dinos 2020 in Utrecht. Tickets met flinke actie-korting koop je nu via Kidsproof!
World of Dinos is de grootste dino expo van Europa en is dit jaar in Utrecht. Huiver bij brullende T-Rexen en ervaar de verpletterende schoonheid van onder meer de Brachiosaurus en Triceratops. World of Dinos bestaat uit meer dan tachtig levensechte, bewegende dino’s die op ware grote tentoongesteld zijn in decors die passen bij hun natuurlijke leefomgeving.

Naast de levensechte dino's is er nog veel meer! Er zijn speurtochten en een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden. Kinderen kunnen ook zelf fossielen opgraven in het zand. Misschien vinden ze wel de botten van hun favoriete dino! En aan het einde van de expo is een speciale kidszone ingericht met leuke activiteiten. Maak bijvoorbeeld een ritje op een dino. Hoe cool is dat?!

De expo is te zien in de Jaarbeurs Utrecht en echt een fantastisch familie uitje voor bijvoorbeeld de kerstvakantie! Meer dan tachtig levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Utrecht tijdens de kerstvakantie. Samen vormen ze op 12 en 13 december en van 19 december 2020 t/m 3 januari 2021 World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie.

Goed om te weten; Kidsproof mag de maximale korting van 20% aanbieden. Je zult ergens anders dus geen goedkopere tickets vinden.

Wil jij actie-tickets? Koop dan nu via Kidsproof je tickets voor deze te gekke dino expo met korting! Klik hiervoor door naar de site via de roze button.

Corona-maatregelen:
World of Dinos houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus. Om de bezoekersstromen te reguleren reserveer je kaarten voor een specifieke toegangstijd. Let op: een babyticket (0-2 jr) is gratis is maar moet je wel even aanklikken in het bestelproces i.v.m. maximaal aantal bezoekers.

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het gebruik van de kortingscode. Deel de tip dus ook gerust met anderen! Op de speciale Kidsproof World of Dinos pagina is de korting al verwerkt.

World of Dinos

Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden World of Dinos is tot en met 3 januari 2021 (incl. de kerstvakantie dus) te zien in de Jaarbeurs Utrecht. Klik door naar de site voor de exacte openingstijden. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs