Feest bij BatensteinBuitenTerug naar het overzicht

Kinderfeestjes met eindeloos veel speelplezier bij deze grote spetter-, sport- en speelplaats!
BatensteinBuiten in Woerden; zo'n plekje dat je maar net moet kennen en een ideale locatie voor een kinderfeestje. Ook voor de echte kleintjes! 

Vanwege Covid-19 (corona) zijn er op dit moment geen georganiseerde kinderfeestjes mogelijk. Maar je kunt natuurlijk wel een reservering maken voor de kinderen en lekker komen spelen. Er zijn op het speelterrein verschillende uitgiftepunten waar je onder andere frietjes, drankjes en ijsjes kunt bestellen. Alles is dus aanwezig om er een leuk kinderfeestje van te maken!

De entree is gratis en de kinderen kunnen onbeperkt spelen en gebruik maken van de waterspeeltuin met verwarmd water, speeltoestellen, kabelbaan en verschillende trampolines. Er is ook een sportplein met onder andere freerun-mogelijkheden. 

Komen jullie ook?

Klik voor meer info over BatensteinBuiten in Woerden en voor het maken van een reservering door naar de site via de roze button!

BatensteinBuiten

Van Helvoortlaan 40
3443 AP Woerden
Openingstijden Klik voor de actuele openingstijden door naar de site via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tentoonstelling Straatbeeld

Tentoonstelling Straatbeeld

Kleurrijke straatorgel-beelden dompelen je onder in hun theatrale wereld tijdens deze nieuwe interactieve tentoonstelling.

Een heel vrolijk gezinsuitje waarbij je van alles zelf kunt doen!

Naar Museum Speelklok