icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

PoldersportTerug naar het overzicht

Gaaf! Ga je met je feestje poldersporten bij de Boerinn. Vies worden mag! 8+
Ken je deze leuke locatie net buiten Utrecht al? Het vieren van je kinderfeestje bij de Boerinn is een geweldige ervaring! Heerlijk uitwaaien in de buitenlucht en ravotten rondom de boerderij. Lekker vies worden mag hier ook, want bij de Boerinn mag bijna alles. Er zijn diverse feestjes mogelijk.

Poldersport
Poldersport, wat is dat nou eigenlijk? Stoere onderdelen in het weiland en natuurlijk spectaculaire hindernissen over de sloot, vanaf 8 jaar.

Onder enthousiaste begeleiding van een recreatieleider doe je gedurende 1 ¾ uur verschillende spelen. Je begint begint met verschillende estafettes zoals een step- bierkrattenrace en duozaklopen. Het programma wordt langzaam opgebouwd naar een een groot waterspektakel zoals een transportband over het water en tobbedansen..

Deze poldercompetitie is een sportieve en onvergetelijke invulling voor een kinderfeestje! Je kunt het ook wel een beetje vergelijken met een survivalfeestje.

Het feestje is tegen meerkosten uit te breiden met bijvoorbeeld een lekkere verjaardagstaart of frietjes en limonade.

Duur: 1 uur en 45 min

Wist je dat er nog veel meer soorten activiteiten gehouden worden bij Boerderij de Boerinn?! Bekijk hun website maar eens.

Vergeet niet te reserveren. En lees voor aanvang de aangepaste coronamaatregelen.


Klik voor meer info of het reserveren van het feestje op de roze button en verken de website!

Boerderij de Boerinn

Mijzijde 6
3471 GM Kamerik
Prijs Vanaf € 12,50 per persoon bij minimaal 10 kinderen. Indien er minder dan 10 kinderen komen is dit geen probleem, er worden er dan wel 10 in rekening gebracht. De prijs is incl. limonade en een mini muffin. Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerse tips en uitjes!

Zomerse tips en uitjes!

Deze tips wil je niet missen... Leuke uitjes voor nu en om vast te reserveren voor de zomer.

Bekijk ze snel. Veel plezier!

Naar de tips