icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Buitenfeestjes Down UnderTerug naar het overzicht

Voor een cool en uitdagend kinderfeestje (op het water) zit je goed bij Down Under!
Down Under in Nieuwegein biedt verschillende supertoffe kinderfeestje voor buiten. Je kunt kiezen uit:

Voetgolf
Een echt voetbalfeestje, maar dan net ietsje anders! Deze geweldige activiteit is een combinatie van voetbal en golf inclusief obstakels op het terrein!

Tuben
Speciaal voor de jonge feestgangers is tuben een ideale activiteit! Stap samen met je vriendje of vriendinnetje in de snelle, veilige rubberen boot en zoef over het water! Houd je goed vast!
Leeftijd: tussen de 8 en 12 jaar

Waterskiën
Tijdens deze uitdagende activiteit laat je je voorttrekken over het water door een kabelbaan. Voor meer uitdaging kun je verschillende obstakels proberen en kun je je skills showen!
Minimale leeftijd: 10 jaar

Kneeboarden
Bij kneeboarden zit je met je knieën op een board en stuur je niet met je voeten, maar met je lichaam. Het is over het algemeen makkelijker dan waterskiën of waveboarden waardoor het een perfecte activiteit voor een kinderfeestje is!
Minimale leeftijd: 12 jaar


Klik voor meer informatie en prijzen op de roze button.

Down Under

Ravensewetering 1
3439 ZZ Utrecht
Openingstijden Cable Park in de winterperiode (circa eind oktober t/m eind maart) gesloten. Prijs Wisselend per activiteit. Klik door naar de site via de roze button voor meer info. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerlessen

Zomerlessen

Zoef de piste af! Start begin mei met een leuke cursus van 8 lessen bij Skipiste Nieuwegein. Voor alle leeftijden en niveaus.

Wist je dat kinderen vanaf 3,5 jaar al mee kunnen doen?

Naar de piste