Het VossenholTerug naar het overzicht

Leer samen met je vriendjes en vriendinnetjes hoe je chefvos wordt bij Kookstudio Het Vossenhol!
Kookstudio Het Vossenhol is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het organiseren van kinderfeestjes. De kookstudio is gevestigd in een mooie boerderij centraal gelegen tussen Bunnik en Utrecht. Met een breed kookaanbod organiseren zij spetterende kookfeestjes voor jonge vosjes.

Op je verjaardag leren hoe je chefvos wordt
Hoe leuk is het om op je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes zelf eten te koken en te bakken? Bij Kookstudio Het Vossenhol kun je kiezen uit 3 soorten feestjes: het maken van verschillende kleine hapjes, hartig en zoet, het bereiden van een 3-gangen diner of een Tapas menu.

Het feestje begint met een cakeje en limonade. Eventueel kun je ook kiezen voor een super-de-luxe taart of cupcakes. Bij een verjaardagsfeestje horen natuurlijk cadeaus. Deze verstoppen de kinderen in de kookstudio en mag de jarige gaan zoeken. Daarna ga je alle hapjes of gangen zelf maken. Daarbij werk je zoveel mogelijk met verse ingrediënten, dus zonder pakjes en zakjes.

Aan het einde van het feestje eet je aan een mooi gedekte tafel en gaan de vosjes met een volle buik weer terug naar hun eigen holletjes.

De feestjes vinden plaats in Kookstudio Het Vossenhol. Bij een feestje op locatie komt hier een vergoeding voor de reistijd en reiskosten bij.

Klik via de roze button door naar de website voor meer info over deze super leuke kinderfeestjes!

Tip! Kijk ook eens naar het overzicht met alle kookfeestjes in Bunnik, Zeist, Utrecht, Driebergen etc.

Kookstudio Het Vossenhol

Achterdijk 14
3981 HB Bunnik
Openingstijden Mogelijk op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Vooraf reserveren! Prijs Vossenhapjes vanaf €169.50 voor 8 kinderen. Dinerfeestje €235,00 voor 8 kinderen. Klik op de roze button voor meer info. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Ontdek deze supergrote bomentuin!

Ontdek deze supergrote bomentuin!

Een enorme bomentuin, een coole boomhut, een speeltuin en de prachtigste bomen vind je in dit levende bomentheater.

Kom naar het Nationaal Bomenmuseum en maak een reis door de wereld van de bomen!

Naar het Bomenmuseum