Feestje bij Monkey TownTerug naar het overzicht

Wow, dat wordt een cool kinderfeestje; spelen en patat eten bij Monkey Town IJsselstein!
Monkey Town IJsselstein is een mooi indoor speelparadijs dat beschikt over 2200 m2 speelplezier. De kinderen kunnen hier klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en het luchtkussen. Verder is er een voetbalzone en een super hoge vulkaan om tegenaan te klimmen en vanaf te glijden.

Begeleiding is gratis (maar wel verplicht) en wordt lekker verwend met heerlijke verse bonenkoffie, fijne stoelen, gratis WiFi, leestafels en leesmappen. En heel fijn, er is een goede keuken.

Kinderfeestjes
Monkey Town IJsselstein biedt verschillende arrangementen voor kinderfeestjes.  Er is een afgesloten feestruimte (met uitzicht over het speelterrein) waar wordt gegeten tijdens de kinderfeestjes. De jarige zit natuurlijk op zijn/haar eigen feeststoel! Hiervandaan beschikken de kinderen tevens exclusief over een eigen glijbaan naar het speelterrein! Deze ruimte is gezellig aangekleed en de tafels worden feestelijk gedekt.

Er zijn verschillende arrangementen. Klik door naar de site voor de verschillende mogelijkheden! Vergeet je niet vooraf te reserveren?

Parkeren kan hier op het eigen terrein en is gratis. Klik voor meer info of het reserveren door naar de website via de roze button!

Monkey Town IJsselstein

Boerhaaveweg 13
3401 MN IJsselstein
Openingstijden 7 dagen per week
Klik door naar de website voor de actuele openingstijden.
Prijs Vanaf € 10,50 pp. Klik door naar de site voor het overzicht van alle arangementen. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Speeldag Utrecht 2022

Speeldag Utrecht 2022

Op maandag 6 juni wordt de binnenstad van Utrecht omgetoverd tot een MEGA grote speeltuin waar iedereen kan spelen.

Ontdek gratis de favorieten van alle speelgoedbedrijven. Supertof voor iedere leeftijd!

Kijk nu