Virtual Reality avontuur!Terug naar het overzicht

The VR Room

Overste Den Oudenlaan 9b
3527 KW Utrecht
Openingstijden Kinderfeestjes bij The VR Room kunnen op iedere dag worden geboekt, behalve op zaterdag. Prijs Klik voor alle mogelijkheden en kosten door naar de site via de roze button! Naar de website Direct mailen
Vier je verjaardagsfeestje in de spannendste kamer van Utrecht: The VR Room!
Voor een supervet kinderfeestje moet je bij The VR Room in Utrecht zijn. Je wordt welkom geheten in een spannende ruimte, waar twee ervaren en enthousiaste VR Experts je helemaal klaarmaken voor jouw virtuele reis!

Avontuur
Zodra je helemaal Virtual Ready bent stap je The VR Room binnen en ben je klaar om de wildste avonturen te beleven! Wat dacht je bijvoorbeeld van oog in oog staan met een dinosaurus? Of vuurballen schieten als een echte tovenaar? Je kunt zelfs over de kop gaan in een virtuele achtbaan... als je durft! Na anderhalf uur is de virtuele reis voorbij en zorgen de VR Experts voor een leuke afsluiting, met een speciale verassing voor de jarige!

Ga samen de strijd aan!
Ben je misschien wat competitiever ingesteld en hou je misschien wel van Fortnite? Dan is VR Lasergamen echt wat voor jou! Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes stap je met z’n zessen tegelijk in de grootste Lasergame-arena van de wereld. Verover zoveel mogelijk torens en versla het andere team. Het team met de meeste punten wint, dus VR Lasergamen blijft tot het laatste moment spannend! Heb je verloren? Niet getreurd, het volgende potje begint alweer bijna…

Vanaf 8 jaar
Virtual Reality maakt jouw feestje onvergetelijk! Het verjaardagsfeestje in The VR Room is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Kinderen onder de 8 jaar kunnen mee, maar krijgen een aangepaste VR-ervaring. Voor alle stoere ontdekkers staan er snacks klaar en is er onbeperkt limonade. Daarnaast krijgt de jarige uiteraard een speciale VRrassing mee naar huis!

Aanbod
The VR Room biedt een Kids Party (6-8 kinderen) en Kids Party: VR Lasergamen (6-12 kinderen) aan. De feestjes zijn inclusief snacks en onbeperkt limonade. 

Leuk! Alle kids krijgen na afloop een diploma waarmee ze zichzelf VR Expert mogen noemen!

Wil je je feestje graag thuis geven of op een andere speciale locatie? Dan is dat na overleg mogelijk.

Klik door naar de website van The VR Room via de roze button voor meer informatie over deze unieke VR-feestje!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs