BoulderfeestjeTerug naar het overzicht

Vier een stoer klimfeestje bij Boulderhal Zuidhaven, een nieuwe en fantastische boulderhal in Utrecht!
Een sportief kinderfeestje? Dat kan bij Boulderhal Zuidhaven. Na een korte uitleg ga je aan de slag onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Het is wel handig als je zelf sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen) meeneemt. Na een uur boulder plezier staat er naar keuze slagroomtaart of chips met limonade klaar. 

Voor de ouders is het ook heel fijn vertoeven bij Boulderhal Zuidhaven. Met een fantastische koffiehoek, waar ook heerlijke gerechten uit de keuken komen zit je hier meer dan aangenaam te wachten tot de kids 'uitgeboulderd' zijn. Kleine broertjes of zusjes mee? Geen probleem, daar is een leuke kinderhoek voor ingericht. 

Locatie
Ken je Boulderhal Zuidhaven nog niet? Je vindt 'm vlak bij Ikea in Utrecht Zuid. Woon je aan de andere kant van Utrecht? Dan ben je ook van harte welkom bij Boulderhal Energiehaven (naast station Leidsche Rijn).

Klik voor meer info over de mogelijkheden voor de kinderfeestjes naar de website via de roze button!

Wil je ontdekken of boulderen iets voor jou is? Volg dan een keer een proefles. Er is een hele leuke jeugdgroep met ruimte voor nieuwe kinderen. Dan kun je elke week lekker boulderen! 

Boulderhal Zuidhaven

Vrieslantlaan 2
3526 AA Utrecht
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kindermuziekweek bij DUMS

Kindermuziekweek bij DUMS

Stap bij DUMS in een wereld vol muziek en geniet van de vijfde editie van de Kindermuziekweek.

Van 14 maart t/m 2 april zijn er gratis optredens en muzieklessen!

Bekijk het aanbod