icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

Freerun op je kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Funsporthallen

Admiraal Helfrichlaan 6
3527 KV Utrecht
Openingstijden in overleg Prijs vanaf € 15,50 per kind
Ga met je feestje freerunnen bij de Funsporthallen en leer coole tricks! Ook te gek voor beginners.
Wil jij ook leren hoe je als een echte Freerunner klimt, springt en salto’s maakt? Bij de Funsporthallen leren ze je de tricks die je overal op YouTube ziet. Test je skills en kies voor een kinderfeestje freerunnen!

Een Freerun kinderfeest duurt 1 of 1,5 uur. De instructeur houdt uiteraard rekening met het niveau van de groep en zal zijn uiterste best doen om er een veilig en uitdagend kinderfeestje van te maken. Tijdens het kinderfeest leer je alle tricks en tips onder leiding van een ervaren freeruninstructeur. De kinderen maken op speelse wijze kennis met het freerunnen en natuurlijk staat plezierbeleving voorop!

Bij de Funsporthallen kun je ook andere coole feestjes geven of meerdere activiteiten combineren. Freerunnen, NERF-Battles en Laser Tag zijn bijvoorbeeld erg leuk om samen te voegen.

Wat houd het kinderfeestje freerunnen in?

- Houd samen met je vriendjes en vriendinnetjes een (droog) sneeuwballen gevecht
- Leer de basis van freerunnen
- Freerun skill test
- Vrij freerunnen
- Iets lekkers (cola, fanta, chocomel o.i.d.) te drinken en een zakje chips

Ben je enthousiast geworden? Of wil je meer weten over de andere feestjes zoals NERF-Battles en Laser Tag? Klik dan snel door naar de website van Funsporthallen via de roze button!

P.S. Voor je ouders staat er een old school PAC-MAN machine waar ze tijdens het wachten (gratis) gebruik van kunnen maken. Op deze manier wordt jouw feestje ook een feestje voor je ouders!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs