WIN een kinderfeestje!Terug naar het overzicht

Play-in

Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Gaaf, maak kans op een VIP Kids-in feestje bij Play-in voor 8 personen incl. eten!
Bij Play-In in The Wall (Leidsche Rijn) kun je terecht voor de leukste kinderfeestjes, voor jongens en meiden in alle leeftijden. Wil je trampoline springen in het vette jump park, klimmen in de speciale Climb-in of lekker spelen in de onderwaterwereld? Het kan allemaal! Ook superleuk; combineer de verschillende activiteiten en kies een combinatieticket!

Kids-in
Kids-in is een heel bijzondere binnenspeeltuin. Je glijdt door de haaienbek, speelt tussen de vissen, beklimt de onderwatervulkaan en nog veel meer! Voor je feestje mag je als echte VIP gebruikmaken van een van de partyrooms van Kids-in! Welke kies jij: de onderwaterwereld-, ijsprinsessen-, piraten- of discokamer? Zeker weten dat het een fantastisch feestje wordt!

WINACTIE "KIDSPROOF UTRECHT BESTAAT 6 JAAR!
Om te vieren dat we met Kidsproof Utrecht alweer 6 jaar bestaan hebben we een aantal superleuke winacties voor onze nieuwsbrieflezers. Schrijf je hier in!

Dit keer verloten we een VIP kinderfeestje voor 8 kinderen incl. eten bij Kids-in (onderdeel van Play-in)! Dit feestje verloten we onder onze trouwe nieuwsbrieflezers. Deze WIN actie staat zaterdag 8 februari op onze Facebookpagina.

Meedoen is simpel:
- zorg dat je staat ingeschreven voor onze nieuwsbrief
- laat onder het Facebookbericht met de WIN actie weten dat je mee wilt doen
De winnaar wordt in de nieuwsbrief van dinsdag 18 februari bekend gemaakt.

Klik door via de roze button en ontdek welke kinderfeestjes er allemaal mogelijk zijn bij deze binnenspeeltuin in The Wall in Leidsche Rijn!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs