TeamSport E-kartingTerug naar het overzicht

Beleef een compleet feestje rond de multilevel E-kartbaan in The Wall Utrecht!
Maak samen met je vriendjes en vriendinnetjes te gekke herinneringen op het circuit van TeamSport E-karting! Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom om met de wagens over de de high-tech baan te scheuren! En lekker duurzaam, want de karts zijn helemaal elektrisch. Fijn, de karts maken geen herrie en zijn uiteraard ook veilig voor kinderen. 

Het karten kun je combineren met een andere activiteit. Stap van de kartbaan naar de bowlingbaan. Teamsport Lanes is het klassieke bowlingspel, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Er staan 10 kegels die je allemaal omver moet werpen. De kegels en de baan zijn kleiner dan bij traditioneel bowlen. Vanaf 5 jaar.

Of stap met de genodigden in een 4D-wereld vol wonderen. Alles is mogelijk: voel de hitte van lava, zie de vloer onder je voeten wegvallen of ga de strijd aan met zombies. De Virtual Reality ervaring is al mogelijk vanaf 8 jaar.

Ook Teamsport E-Darts is uniek. Met grafische elementen, realistische geluidseffecten en een automatisch digitaal scorebord beleef je darten als nooit te voren.

Na je race of andere wedstrijd kunnen jullie lekker eten in het restaurant en (hopelijk) de overwinning vieren!

Klaar voor een verjaardag vol scheuren, werpen en gamen? Check de roze websitebutton voor meer info!

TeamSport E-karting

Hertogswetering 183
3543 AS Utrecht
Openingstijden Zie roze websitebutton voor de mogelijkheden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod