The Floor is Lava 8+Terug naar het overzicht

Dit avontuurlijke kinderfeestje bij The Team Building is vernieuwd en nu nog leuker!
Houdt jouw kind wel van een spannend spelletje? Dan zit je met het kinderfeestje The Floor is Lava bij The Team Building helemaal goed!

The Floor is Lava is een avontuurlijk en actief spel. Samen met je vrienden moet je in de jungle op zoek naar goudstaven om zo de hoogste toren te bouwen. Maar… het andere team heeft ze goed verstopt, dus het is niet makkelijk. Je mag namelijk de vloer niet raken en er zijn allerlei opstakels en geheime verstopplekken. Je kan slingeren aan de lianen, kruipen langs netten en hangen aan de monkey bars! Natuurlijk wisselen de teams door en speel je met iedereen samen. 

Het leuke aan dit kinderfeestje is dat je meerdere spellen speelt, waardoor je iedere keer in een ander team zit. Kinderen stellen de teams zelf samen door een munt uit een zak te halen. Je hoeft dus geen lastige keuzes te maken over de team-indeling. Wel zo makkelijk!

The Floor is Lava is bij uitstek geschikt voor kinderen tussen de 8 en 14, voor groepen vanaf 8 personen. Het spel duurt ongeveer 60 minuten.  

Ouders kunnen natuurlijk meekijken of genieten van een kopje koffie of thee in de lounge. Na afloop krijgen de kids limonade en iets lekkers.

Wil jij alvast het kinderfeestje voor jouw zoon of dochter plannen? Klik voor meer info door naar de website van The Team Building via de roze button!

The Team Building

Admiraal Helfrichlaan 6
3527 KV Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod