NIEUW: House of KartsTerug naar het overzicht

Scheur het volgende levensjaar in met jouw kartfeestje bij The Team Building. Next level karten!
House of Karts is onlangs helemaal vernieuwd! Beleef een unieke, next level, kartervaring. Het draait hier niet om de snelste ronde, maar om de meeste punten. Drift met je elektrische kart door de bochten en ga de strijd aan. Rook, licht en geluidseffecten maken dit feestje helemaal af.

Spelelementen
De verschillende spelelementen op de baan zoals een Speed up om te versnellen en een Attack om je degene voor je langzamer te laten rijden zorgen, voor een onvergetelijke ervaring! 

Unieke Drift kart
De unieke drift kart is elektrisch aangedreven, geen last dus van veel herrie en rook dampen. Door te gassen en remmen met controls op je stuur heb je zelf in de hand hoe hard je gaat.

Kidskarten kinderfeestjes
Voor het kidskarten zijn de karts afgesteld op kinderen vanaf 10 jaar OF > 135 cm. Vanaf 12 jaar en > 140 cm mag je ook in de reguliere games meerijden tijdens andere uren.

Handig, je kunt kiezen uit verschillende feestpakketten; single, double of triple. Voor alle feestjes geldt dat de kids vooraf hun eigen racenamen mogen bedenken. Zorgt vaak voor veel lol zodat de sfeer er gelijk lekker inzit. Race vervolgens met elkaar en pak zoveel mogelijk punten. Na afloop is het tijd voor een momentje op het podium en een medaille. En niet te vergeten een fles feestelijke kinderchampagne! Om de verjaardag echt compleet wordt het feestje afgesloten met taart voor iedereen.

Klik voor meer info over de gave House of Karts kinderfeestjes op de roze button!

The Team Building

Admiraal Helfrichlaan 6
3527 KV Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kindermuziekweek bij DUMS

Kindermuziekweek bij DUMS

Stap bij DUMS in een wereld vol muziek en geniet van de vijfde editie van de Kindermuziekweek.

Van 14 maart t/m 2 april zijn er gratis optredens en muzieklessen!

Bekijk het aanbod