icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Crazy Karts, uniek concept!Terug naar het overzicht

Scheur het volgende levensjaar in met jouw kartfeestje bij The Team Building!
The Team Building organiseert verschillende feestjes om jouw verjaardag eens goed te vieren! Nodig je vrienden uit en trotseer de kartbaan. Hier krijg jij de kans om achter het stuur te kruipen en lekker door de bochten te scheuren! 

Let op: Her(opening) begin 2021!

Nieuw en uniek concept
Crazy Karts! heeft karts die speciaal zijn ontworpen om mee te driften. Het gaat dus niet alleen om wie het snelst rondjes rijdt, maar ook om beleving, strategie en behendigheid. Special effects zorgen voor een bijzondere ervaring, waardoor je helemaal in het spel kunt opgaan.

Crazy Karts! Kids
Kom met jouw vrienden en vriendinnen (8-14 jaar) driftkarten. Met 4 tot 6 rijden jullie je eigen privé race, waarbij je de meeste punten moet zien te scoren. Op sommige speciale plekken ga je ineens harder, op andere zet je de rest stil! Overwin jij de baan en jezelf?

Voor de ultieme beleving kan een gaaf thema niet ontbreken. Daarom is de Crazy Kartbaan in het thema “The Warehouse” ingericht. Je rijdt dwars door een pakhuis met stellingen en containers en zelfs een wasstraat. Cool!

Crazy Karts!: wat is het niet?
Even voor de duidelijkheid: Er is een eigen unieke offline race-ervaring gebouwd. Je vindt hier geen Nintendo-content. Geen character outfits, geen rode petjes en geen kleurrijke wegen.

Nog meer kinderfeestjes
Naast het karten kun je bij The Team Building ook kiezen voor een Escaperoom kinderfeestje of het feestje The Floor is Lava.

Klik voor meer info over het Crazy Karts! kinderfeestje op de roze button!

The Team Building

Admiraal Helfrichlaan 6
3527 KV Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerlessen

Zomerlessen

Zoef de piste af! Start begin mei met een leuke cursus van 8 lessen bij Skipiste Nieuwegein. Voor alle leeftijden en niveaus.

Wist je dat kinderen vanaf 3,5 jaar al mee kunnen doen?

Naar de piste