Toverknol TheaterkampTerug naar het overzicht

Ben je creatief en heb je veel fantasie? Dan is een Toverknol Theaterkamp echt iets voor jou!
In veel vakanties van de schoolvakanties organiseert De Toverknol dit feest in het Utrechtse kindertheater. Ook in de zomervakantie!

Toverknol theaterdagen
Je kan één of meerdere dagen deelnemen. Elke dag heeft een ander thema en er zijn leuke, theatrale activiteiten in maar ook buiten het theater. Je ontdekt spelenderwijs de magische wereld van theater en beleeft de leukste avonturen! Voor kinderen van 5 t/m 9 jaar.

Toverknol theater werkweek
In een week maak je met andere deelnemende kinderen zelf een voorstelling! Je verzint het verhaal, maakt het decor, kostuums en leert een rol uit de voorstelling. De voorstelling speel je aan het einde van de week voor familie, vriendjes of vriendinnetjes. Je mag zelf vijf personen uitnodigen als publiek. Natuurlijk ontdek je ook buiten spelenderwijs de magische wereld van het theater! Voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.

Inschrijven
Deelname aan de werkweek kan alleen voor de gehele week. Voor de theaterdagen kun je je per dag opgeven maar ook voor de hele week. Deelname is inclusief lunch, snacks en drankjes. Waar je ook voor kiest, je ouders of verzorgers brengen je elke dag tussen 09.30 - 10.00 uur en halen je eind van de middag weer op bij het kindertheater.

Ben je tussen de 5 en 9 jaar oud en lijkt je dit leuk? Klik dan via de roze button snel door naar de website van De Toverknol voor meer info! Of stel je vraag via de button 'direct mailen'.

De Toverknol Utrecht

Oude Gracht 63
3511 AD Utrecht
Openingstijden Klik voor meer info door naar de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tentoonstelling Straatbeeld

Tentoonstelling Straatbeeld

Laat je door kleurrijke straatorgel-beelden onderdompelen in hun theatrale wereld tijdens deze interactieve tentoonstelling.

Een heel vrolijk gezinsuitje waarbij je van alles zelf kunt doen!

Naar Museum Speelklok