Kunstvakantieweek = VOLTerug naar het overzicht

Superleuke Kunstvakantieweek van De Vrijstaat met dit jaar als thema Tiny House.
Kunstvakantieweek 2022 - Tiny House
Echt een te gekke manier om de zomervakantie af te sluiten: de Kunstvakantieweek. Kinderen en jongeren werken een week lang met diverse kunstenaars aan een presentatie die in het weekend wordt gepresenteerd. Ieder jaar staat er een ander thema centraal en zijn er kunstenaars uit verschillende disciplines om met de deelnemers aan de slag gaan.

Muziek, beeldende kunst, performances of installaties, ieder jaar is het weer een verrassing waar je aan gaat werken maar dat de uitkomst bijzonder is dat staat vast. Met de kunstwerken wordt van onze stad een podium gemaakt!

Dit jaar onderzoek je samen kleine huizen in de breedste zin van het woord. Met verschillende kunstenaars worden er maquettes, tenten en boomhutten of kleine woningen gemaakt voor kleine wezens, zoals een insectenhotel en een vogelhuisje. Bouw op deze manier samen een mini-dorp! Als afsluiter is er een grote housewarming, waar bezoekers de bouwsels kunnen bewonderen.

Maandag 15 t/m zaterdag 20 augustus
De kunstvakantieweek bestaat uit een dagprogramma van maandag tot en met vrijdag. De deelnemers overnachten thuis. Op zaterdag 20 augustus is er een openbare presentatie en presenteren de kinderen, jongeren en kunstenaars hun werk.

Klik voor meer info door naar de website van De Vrijstaat via de roze button.

De Vrijstaat

Hof van Monaco 3
3541 DT Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod