• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kunstvakantieweek (8+)Terug naar het overzicht

Kinderen kunnen bij De Vrijstaat samen met kunstenaars een echte 'Summerparty' organiseren. (=Volgeboekt)
Er zijn inmiddels geen plaatsen meer beschikbaar voor de Kunstvakantieweek 2024.

Bericht voor alle feestbeesten en fuifnummers! De Vrijstaat is heel 2024 aan het feestvieren, en de zomer slaan ze natuurlijk niet over. Wat is er nou leuker dan een zinderende summerparty?

Tijdens de Kunstvakantieweek organiseer je met drie kunstenaars een groot zomerfeest. Pakt jouw groep uit met een spannend Feest van de Nacht, wordt het een klaterend waterfestijn of vieren jullie de magie van de natuur? Wat het ook wordt, de voorbereidingen zijn even leuk als het feest zelf. Kostuums ontwerpen, dancemoves instuderen, taarten bakken, decors schilderen… Vijf dagen lang ben je onderdeel van een groep creatieve partyplanners. Op de zesde dag barst het los met een zomerfeest voor alle gasten.

De kunstenaars van de Kunstvakantieweek zijn dit jaar Lotte Willemsma (dans), Rens de Waal (mode) en Vivian Seffinga (scenografie). 

Maandag 19 t/m zaterdag 24 augustus
De Kunstvakantieweek bestaat uit een dagprogramma van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. De deelnemers overnachten thuis. Op zaterdag 24 augustus is er een openbare presentatie waar de kinderen, jongeren en kunstenaars hun werk laten zien.

Voor 8 t/m 15 jaar
De kinderen en jongeren worden ingedeeld in verschillende groepen (8-10 jaar, 10-12 jaar, 11-12+ jaar) met overlap in leeftijd. Iedere groep heeft een vaste begeleider. In de ochtend volgen de groepen verschillende workshops en activiteiten binnen het thema van de week, in de middag werken ze met kunstenaars vanuit diverse disciplines aan het zomerfeest.

Klik voor meer info door naar de website van De Vrijstaat via de roze button.

De Vrijstaat

Hof van Monaco 3
3541 DT Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje