Cool, skateboarden (6+)Terug naar het overzicht

Leer deze kerstvakantie skaten of breid je skate skills uit tijdens de Skateweek van Skate Days!
Vrienden maken, grenzen verleggen, jezelf uitdagen en natuurlijk plezier hebben. Dat is skateboarden! Op zoek naar een stoere activiteit voor je kids tijdens de kerstvakantie? Dan is de Skateweek echt iets voor jullie. Op veel dagen kun je in Skatepark Utrecht terecht om coole tricks te leren.
 
Tijdens de Skateweek krijg je iedere ochtend skateboardles van de leraren van Skate Days. Als je nog nooit hebt geskate leer je de basis. Als je al iets meer ervaring hebt ga je oefenen op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je echt ervaren, dan wordt het nog moeilijker en uitdagender gemaakt en ga je zoveel mogelijk nieuwe tricks leren.

De kinderen worden ingedeeld in groepjes van hetzelfde niveau zodat het voor iedereen leuk is om mee te doen. Ook als je nog geen ervaring hebt is de Skateweek dus fantastisch!

De lessen worden gegeven voordat het skatepark open gaat, dan is het er dus lekker rustig. Geen eigen skateboard? Geen probleem! Er zijn genoeg skateboards en beschermingsmaterialen aanwezig om te lenen. 

De Skateweek is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en vindt plaats op de volgende dagen:
- Woensdag 27 december
- Donderdag 28 december
- Vrijdag 29 december
- Zaterdag 30 december

- Dinsdag 2 januari
- Woensdag 3 januari
- Donderdag 4 januari
- Vrijdag 5 januari

Het programma is dagelijks van 9:30 tot 12:30 uur.

Je kunt zelf kiezen hoeveel dagen je wilt meedoen: 1, 2, 3, 4 of 5 of meer. Hoe meer dagen je meedoet, hoe meer je kunt leren!

Tip! Vergeet niet om je vooraf online aan te melden. 

Klik voor meer info over de Skateweek op de roze button

Check natuurlijk ook vast dit toffe filmpje.

Skate Days


Utrecht
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod