Skicursus kerstvakantieTerug naar het overzicht

Leuk, volg in de kerstvakantie een skicursus van 3 dagen bij Skipiste Nieuwegein!
Wil je vast een beetje oefenen voor de wintersport? In de kerstvakantie worden hele leuke, korte skicursussen en snowboardcursussen gegeven bij Skipiste Nieuwegein. Er zijn lessen voor alle niveaus!

Het voordeel van deze cursussen is dat kinderen les krijgen van een Nederlandstalige leraar. Beginners kunnen zo rustig de basis onder de knie krijgen. Heb je al ervaring? Dan kun je tijdens deze cursus nog beter worden! Een snowboardcursus is ook echt een aanrader. 

Alle leraren van Skipiste Nieuwegein zijn in het bezit van een Oostenrijks lerarendiploma en worden wekelijks begeleid in het lesgeven van kinderen. Kinderen vanaf 3,5 jaar kunnen deelnemen aan de skicursussen en vanaf 7 jaar aan de snowboardcursussen. Bij de indeling van de lesgroepjes wordt rekening gehouden met de leeftijd en het niveau van de kinderen. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor een privéles.

Klik voor meer info via de roze button door naar de website!

Wist je al dat ze hier een schitterende speeltuin hebben? Terwijl de kinderen lekker spelen kun je zelf genieten van een lekker hapje en een drankje op het vernieuwde terras met prachtig uitzicht over de Nedereindse plas.

Skipiste Nieuwegein

Nedereindseweg 501a
3546 PM Utrecht
Openingstijden 27 t/m 29 december, 2 uur les per dag
Of
3 t/m 5 januari 2022, 2 uur les per dag
Klik via de roze button door naar de website voor het lesrooster.
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winter Wonderland Zeist

Winter Wonderland Zeist

Een fantastisch grote ijsbaan, een gezellige Winter Wunderbar en op een aantal dagen een knusse kerstmarkt.

Dompel je hier onder in de kerstsfeer!

Bekijk de activiteiten