• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Multi sportkamp in UtrechtTerug naar het overzicht

Een leuk en sportief kamp in de zomervakantie voor kinderen van 4 t/m 12 jaar!
Dit jaar staan de Sportivun Multi-sportkampen geheel in het teken van de Olympische Spelen en het EK-voetbal. Kinderen worden meegenomen in de wereld van sportieve prestaties, teamgeest en plezier. Of het nu gaat om basketbal, voetbal, atletiek of hockey, Sportivun zorgt ervoor dat kinderen de vaardigheden in hun favoriete sport verder ontwikkelen of nieuwe sporten ontdekken.

Stel je voor dat je de basketbalvaardigheden van LeBron James leert, de vastberadenheid van Cristiano Ronaldo, het uithoudingsvermogen van Femke Bol of het scorend vermogen van Laura Nunnik. Bij Sportivun laten ze kinderen de passie en het plezier van sport beleven, terwijl ze hun eigen talenten ontdekken en ontwikkelen.

Dit jaar heeft Sportivun nóg iets leuks! Download de stempelkaart, spaar 5 stempels door o.a. mee te doen met een quiz en het kleuren van een kleurplaat én maak kans op geweldige prijzen.

Kom in de zomervakantie van 09.00 tot 17.00 uur naar het Sportivun Multi-sportkamp in Utrecht!

Data
Diverse data in de zomervakantie

Meer informatie of aanmelden
Ga voor meer info over dit leuke zomervakantiekamp naar de website van Sportivun. Klik hiervoor door via de roze button!

Sportivun

Diverse locaties in Utrecht
Prijs Kijk door naar de site via de roze button. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje