• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Mad Science ZomerkampTerug naar het overzicht

Een zomer vol experimenten, nieuwe vrienden en plezier maken bij het Mad Science Zomerkamp!
Tijdens het Mad Science zomerkamp gaan kinderen aan de slag met de coolste proefjes, ontdekken ze de wereld om zich heen en spelen ze ook lekker buiten.

De ‘EUREKA’ kampdagen staan in het teken van uitvindingen en wat je nodig hebt om uitvinder te worden. Kinderen leren hoe ze kunnen overleven op een onbewoond eiland door samen voedsel en water te zoeken, schuilplaatsen te bouwen en bruggen aan te leggen.

Daarnaast staat er een dag in het teken van de uitvinders Bell, Edison en Tesla, vooral over hoe ze elkaar regelmatig in de haren vlogen over de elektrische uitvindingen van hun tijd. Ieder dagkamp heeft zijn eigen thema en activiteiten. De thema’s van het Eureka kamp zijn: Da Vinci’s Uitvindingen, Gestrand en Uitvinders Gezocht

In de ochtend wordt het thema van de dag toegelicht en krijg je de eerste begrippen die hiermee verband houden te horen. De rest van de dag leer je met name door te doen! En natuurlijk is er tussendoor voldoende ruimte om lekker te spelen, spelletjes te doen en te eten en drinken.

Leuk voor kinderen van 7 t/m 11 jaar!

Mad Science Zomerkamp 2024 - nu met Kidsproof korting

Speciaal voor de volgers van Kidsproof is er een mooie korting van toepassing. Gebruik de code: KIDSPROOF en ontvang € 15 korting op je boeking (alleen geldig voor de zomerkampen in regio Utrecht en Amersfoort).

Pssst; je mag de kortingscode ook met anderen delen.

Dit zomerkamp vindt in de zomervakantie supervaak plaats op verschillende locaties en data in en om Utrecht. Klik op de roze button voor meer informatie en reserveer tijdig een plekje. Let op, sommige locaties zijn al (bijna) vol.

Mad Science Utrecht

Verschillende locaties
Openingstijden 3 dagen van 09:00 tot 17:00 uur Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje